top of page

Mesoterapi er en metode som gir huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. Vi bruker ikke sprøyte i våres praksis. Vi utfører Mesoterapi med en enhet som heter dermapen/skinpen eller beholder med små nåler, som tilfører huden vitaminer . Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet.


Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden.

HVA SLAGS PRODUKTER VI BRUKER I MESOTERAPI: et ekslusivt serum / mesogel som gir et intenst løft og glatter ut huden. Det har effekt å gjøre huden både mer spenstig og elastisk. Det motviker mimikk-rynker. Aminosyrekomplekser i serumet penetrerer huden raskt og gir fort et effektivt løft av huden.

Behandlingen tilpasser alderen:

30+ forebygger fortidlig aldring.
 

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. Vi bruker ikke sprøyte i våres praksis. Vi utfører Mesoterapi med en enhet som "injiserer " vitaminer i huden uten nål . Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet.


Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden.

ANSIKTSLØFT FOR PERSONER OVER 40. EKSTREMT OPPSTRAMMENDE, PLUMPER OG ØKER HUDENS VOLUM.

 

 

Det ultimate, ikke-kirurgiske ansiktsløft som effektivt og målrettet bekjemper aldring. En synergi av aktive komponenter som virker på forskjellige nivåer for å forbedre hudtilstanden og redusere hudens sagging. Høy konsentrasjon av 4 biomimetiske peptider og 3 vekstfaktorer (Fibroblast GF, Epidermal GF, TRX (Thioredoxin) for å stimulere cellens vekst, cellefornyelsen, metabolismen, cellekommunikasjon, kollagensyntesen, beskytter mot frie radikaler, reduserer betennelse, kontrollerer pigmentering, former og løfter huden, reduserer rynker med opptil 50 % etter 3 behandlinger.
Carcinin er en peptidforbidelse som er i stand til å beskytte kollagen fra ytre aggresjoner som UV stråler, frie radikaler og stress, dermed klarer man og opprettholde cellens metabolisme i de utsatte cellene. Carcinin virker på 4 forskjellige måter og gir maksimal effekt: anti-oksidasjon, anti-stress, anti-glykering og stimulering av metabolismen.
Hexapeptid-10 har en oppstrammende effekt og fremmer cellulær aktivitet i Epidermis og Dermis. Øker syntesen av laminin-5, α6-integrin og hemidesmosomer, dette har en styrkende effekt på sammensveisingen mellom Dermis og Epidermis (basalmembranen).  Med årene vil basalmembranen flate ut, noe som har en negativ effekt på levering av næringsstoffer og oksygen til modercellene. Dette forårsaker at huden mister sin vitalitet, og den blir grå/blek og gusten. Hyaluronsyre gir intenst volum, fuktighet og stimulerer syntesen av kollagen. Fremmer regenerering av den dermale strukturen og elastisiteten.

AKTIVE INGREDIENSER

 

  • Hyaluronic acid 0,25%

  • Hexapeptide-10

  • Carcinine

  • CG-βFGF growth factor

  • CG-EGF growth factor

  • CG-TRX growth factor

  • CG-EDP3 biomimetic peptide

  • CG-TGP2 biomimetic peptide

bottom of page