top of page
fdad3b22d5d54f2ab483a4f08377dbc9.jpeg

MUSKLETERAPI/ELEKTROSTIMULATOR

Med en profesjonell avansert muskelstimulator, har man tilgjengelig et instrument for behandling av en rekke kroppslige problemer, i tillegg til at  man har et hjelpemiddel for å holde kroppen sterk og frisk.

 

Elektrode-padsene sender svake elektriske impulser til de motoriske nervepunktene i musklene. Dette får blodomløpet til å øke og musklene til å trekke seg rytmiske sammen. De arbeider som ved fysisk trening.

 

Graden og frekvensen av sammentrekning styres fra apparatet. Gjennomstrømmingen av blod i muskelen, øker mer, enn det man oppnår ved fysisk trening og musklene “dreneres” for avfallsstoffer som har hopet seg opp og ført til stivhet og smerte. Det er derfor ikke uvanlig at elektroterapi brukes av idrettsutøvere for å få ut melkesyre i musklene etter hard aktivitet.

Aktiviteten som settes i gang av muskelstimulatoren fjerner også overflødig væske som har hopet seg opp i kroppen, ofte i beina, det utføres lymfedrenasje. Plasseringen av padsene vises i programmer i instruksjonsboken.

Muskelarbeidet som settes i gang, skaper varme og økt forbrenning, noe som gir en styrkende og slankende effekt. Slappe muskler styres og strammes opp og vil etter hvert få en tonus, noe som etter hvert vil vises på kroppen, avhengig av tilstanden før behandlingsperioden settes i gang. Behandlingen med store pads på kroppen har også en smerte-dempende effekt, ved at det sterkt økende blodomløpet frigjør smerte-dempende endorfiner.

bottom of page