8277b8b875d36429e9e413eafde72be7.jpg

Nyhet!

maxresdefault.jpg

Vi er glade for å presentere en ny ansiktsbehandling på klinikken!

COLLAGEN TREATMENT Lux er den mest eksklusive anti-aldringsbehandling. Etterlater huden velfylt, full av vitalitet. Dype og fine linjer glattes ut. Behandlingen varer i 75 minutter og utføres  i 7 forskjellige trin.

Trin nr 1: Huden ble renset grundig med en EXFOLIATING HEATING PASTE . Denne peeelingen endres og blir varm når den kommer i kontakt med huden, og hjelper til lukke porene og reduserer urenheter effektivt.
Den har behagelig konsistens, fjerner døde hudceller, og beskytter mot forurensning og annet som forhindrer Epidermis i å "puste". 

Trin nr 2:Neste trin er påføring av PRE SERUM. Denne typen produkter (pre-serum) kom til Europa fra øst, og brukes som fullverdig trinn i et skjønnhetsritual.  Koreanere kaller det "3 sekunders engel" på grunn av dets høye beskyttende egenskaper. Denne behandlingen garanterer en speilaktig og strålende hudfarge. Huden blir myk og strålende, fine rynker forsvinner, hudfargen blir jevn og er klar til neste trin.

Trin nr 3: Påføring av 4D INTENSIVE MOISTURIZING SERUM

som inneholder  høyeste konsentrasjon av Hyaluron syrer i et serum. Komponert med 4 forskjellige Hyaluronsyrer. Serumet vil umiddelbart virke på hudens overflate og sikre beholdningen av vann i cellene. Serumet virker som behandlingsbooster 

Trin nr 4: Påføring av UNIKT SERUM MOT LINJER OG RYNKER. Dette langtidsvirkende serum virker effektivt på alle typer rynker og finere linjer - glatter overflaten og fyller inn rynker, tretthetstegn og tørre linjer. Ved påføring, gir den en umiddelbar løftende effekt.

Serumet inneholder følgende ingredienser:

Lipoaminosyrer: hjelper med å lette huden, har antiinflammatoriske, antibakterielle og helbredende effekter, noe som er veldig viktig for aldrende hud, så vel som etter kosmetiske prosedyrer.

Peptider: deres handling er rettet mot å glatte det øvre laget av huden;

Løftingsfaktor (acmella blomsterekstrakt): strammer ansiktens ovale;

Hyaluronsyre (høy molekylvekt): fukter dypt, hjelper huden å opprettholde fuktighetsbalansen så lenge som mulig.

Trin nr 5: MASSASJE av ansikt og decolette. Massasjen rettes mot  å styrke muskler i ansiktet og skaper et løft. Gir forbedring av blodsirkulasjon og lymfedrenasje. 

Trin nr 6:  Påføring av en COLLAGEN MASKE . 

maxresdefault (1).jpg

 Masken nærer huden og inneholder mye hydrolysert kollagen, blader fra tempeltre (Ginkgo biloba) og pressede kjerneoljer. Masken strammer opp huden, holder den fuktig og gir antioksiderende behandling. Denne masken  gjøre huden din ung og strålende.

Trin nr 7: avsluttende krem som gjør huden fuktig og sylkemyk!

Pris:  1300,-                    Varer 75 min.