top of page
mikrotoki.jpg

Favoritt mikrostrøm  behandlinger til  Madonna og Kate Winslet.

                                       

Mikrostrøm

En mikrostrøm behandling kalles som en naturlig Ansiktsløft. Denne trygge og smertefrie ansiktsbehandlingen hjelper til å redusere fine linjer og rynker, samtidig som det strammer opp huden din og markerer ansiktskonturene dine. Det forbedrer muskeltonen, reduserer hevelser i ansiktet, øker celleaktiviteten og minsker porer. Generelt gir gode resultater, sunnere og yngre hud!

Mikrostrøm sender presise doser av mikrostrøm til huden. Behandlingen utføres med 2 elektroder (eller hansker) som beveger seg  på rette ansiktslinjene. Det  kan føles en liten kriblende følelse eller prikking. De fleste kundene som tar denne behandlingen opplever mikrostrøm som utrolig avslappende metode. 

Etter den første behandlingen vil du få en fastere, glødende hud og en naturlig Ansiktsløft. Huden din vil virke strammere og hydrert. Kjevelinjen din vil være mer definert, kinnbenene dine mer markerte, og huden i øyeområdet vil se yngre og uthvilt ut.

Hva skjer i huden under påvirkning av mikrostrømmer?

1.Gjenoppretter intracellulær metabolisme.
2.Celler begynner å motta den nødvendige mengden næringsstoffer.
3.Giftstoffer fjernes (detox).
4.Huden mettes med oksygen.
5.Øker produksjonen av kollagen, hyaluronsyre og ATP (kilde til cellulær energi).
6.Væskesirkulasjonen er normalisert.
Som et resultat forbedres hudtilstanden merkbart på grunn av aktiveringen av naturlige prosesser. Hevelser og "poser" under øynene forsvinner, rynker jevnes ut, huden styrkes. Også, på grunn av økt blodstrøm, forsvinner betennelse, porene minkes og  talgkjertlene normaliser sin produksjon.

Mikrostrømmer brukes også i medisin. De bidrar til å gjenopprette følsomheten etter ulike skader, fremmer raskere helbredelse av arr og regenerering av skadet vev. I noen tilfeller hjelper de med å lindre postoperativ smerte.


Indikasjoner og kontraindikasjoner:
I kosmetologi anbefales mikrostrømprosedyre for følgende problemer:

aldersrelaterte endringer, inkludert fotoaldring og rynker, tapt ansiktsvolum og sigende ansikt, gusten hudfarge, aldersflekker, arr etter akne, forstørrede porer, hevelser, dehydrert eller sensitiv hud.
Denne ansiktsbehandlingen er effektiv i reparasjonsprosesser etter aggressive kosmetiske prosedyrer - medium og dyp peeling, laserresurfacing, plastisk kirurgi.

Effektiviteten av terapi med mikrostrømapparater i behandlingen av slike dermatologiske sykdommer som dermatitt, eksem, seboré er dokumentert.

Hvis det er sår, neoplasmer eller betennelser på huden, utsettes mikrostrømbehandling til huden er gjenopprettet.

Mikrostrøm anbefales ikke ved følgende tilstander:

svangerskap;
epilepsi og andre sykdommer i sentralnervesystemet;

en pacemaker;
akutt periode med smittsom sykdom;
forhøyet temperatur;
piercing i det berørte området;
postoperativ periode;
forsterkning med gulltråder;
hjertesykdom.

I nærvær av tannregulering eller proteser, kan spesialisten bare utføre prosedyren på den øvre delen av ansiktet. 

Forberedelse og forløp av prosedyren:
På dagen før turen til en spesialist må du drikke 1,5-2 liter rent vann uten kullsyre. Dette er nødvendig for å lette fjerning av giftstoffer - en prosess som aktiveres under eksponering for mikrostrømmer.

Prosedyren er smertefri, men det kan være en liten prikkende følelse.

Hvor mange ganger anbefales å ta behandling?

For å åppnå gode resultater anbefaler vi å booke en serie med 2 behandlinger i uken, i 3 uker etter hverandre (totalt 6 beh). Da får du en behandling helt gratis. Om du er over 50 år anbefaler vi at du boker 2 kurer da får du 2 behandlinger helt gratis. Mikrostrøm Ansiktsløft og Mikrostrøm Ansiktsløft + hals er behandlingene som brukes i kur.
Du kan booke inn kuren selv eller få hjelp av oss ved å ta kontakt.

mikrotoki 1.webp
maxresdefault.jpg
8277b8b875d36429e9e413eafde72be7.jpg
maxresdefault (1).jpg

COLLAGEN TREATMENT Lux er den mest eksklusive anti-aldringsbehandling. Etterlater huden velfylt, full av vitalitet. Dype og fine linjer glattes ut. Behandlingen varer i 75 minutter og utføres  i 7 forskjellige trin.

Trin nr 1: Huden ble renset grundig med en EXFOLIATING HEATING PASTE . Denne peeelingen endres og blir varm når den kommer i kontakt med huden, og hjelper til lukke porene og reduserer urenheter effektivt.
Den har behagelig konsistens, fjerner døde hudceller, og beskytter mot forurensning og annet som forhindrer Epidermis i å "puste". 

Trin nr 2:Neste trin er påføring av PRE SERUM. Denne typen produkter (pre-serum) kom til Europa fra øst, og brukes som fullverdig trinn i et skjønnhetsritual.  Koreanere kaller det "3 sekunders engel" på grunn av dets høye beskyttende egenskaper. Denne behandlingen garanterer en speilaktig og strålende hudfarge. Huden blir myk og strålende, fine rynker forsvinner, hudfargen blir jevn og er klar til neste trin.

Trin nr 3: Påføring av 4D INTENSIVE MOISTURIZING SERUM

som inneholder  høyeste konsentrasjon av Hyaluron syrer i et serum. Komponert med 4 forskjellige Hyaluronsyrer. Serumet vil umiddelbart virke på hudens overflate og sikre beholdningen av vann i cellene. Serumet virker som behandlingsbooster 

Trin nr 4: Påføring av UNIKT SERUM MOT LINJER OG RYNKER. Dette langtidsvirkende serum virker effektivt på alle typer rynker og finere linjer - glatter overflaten og fyller inn rynker, tretthetstegn og tørre linjer. Ved påføring, gir den en umiddelbar løftende effekt.

Serumet inneholder følgende ingredienser:

Lipoaminosyrer: hjelper med å lette huden, har antiinflammatoriske, antibakterielle og helbredende effekter, noe som er veldig viktig for aldrende hud, så vel som etter kosmetiske prosedyrer.

Peptider: deres handling er rettet mot å glatte det øvre laget av huden;

Løftingsfaktor (acmella blomsterekstrakt): strammer ansiktens ovale;

Hyaluronsyre (høy molekylvekt): fukter dypt, hjelper huden å opprettholde fuktighetsbalansen så lenge som mulig.

Trin nr 5: MASSASJE av ansikt og decolette. Massasjen rettes mot  å styrke muskler i ansiktet og skaper et løft. Gir forbedring av blodsirkulasjon og lymfedrenasje. 

Trin nr 6:  Påføring av en COLLAGEN MASKE . 

 Masken nærer huden og inneholder mye hydrolysert kollagen, blader fra tempeltre (Ginkgo biloba) og pressede kjerneoljer. Masken strammer opp huden, holder den fuktig og gir antioksiderende behandling. Denne masken  gjøre huden din ung og strålende.

Trin nr 7: avsluttende krem som gjør huden fuktig og sylkemyk!

bottom of page