top of page
Betongvegg

Om klinikken

Kjære Kunde! Jeg vil fortelle deg om meg.

Mitt navn er Irina. Jeg er utdannet som sykepleier og medisinsk kosmetolog med videreutdanning som rehabiliterings terapeut i Ukraina. For øyeblikket tar jeg en masterutdanning på UIS i rus og psykisk helse.  Jeg har lidenskap for yrket mitt og har drevet med hudpleie siden 2002 og jobbet på forskjellige klinikker I Ukraina. I Norge jobbet jeg som spa-terapeut på Hjelmeland SPA hotell, Biologisk hudpleie klinikk, og nå har jeg drevet Naturel Profstudio i 9 år! 

Jeg velger å jobbe med kosmetikk, som inneholder aktive ingredienser og gir huden en synlig effekt. Jeg har effektive behandlinger for alle hudtyper som bekjemper akne, pigmentforandringer og linjer . Kosmetiske merker som jeg jobber med er: Elixir og Academie. Alle inneholder dokumenterte ingredienser og antioksidanter som behandler huden på en delikat måte. Samtidig bruker jeg unike massasjeteknikker som strammer opp ansiktskonturer, styrker muskulatur/slapp hud, og til og med jevner ut rynker. 

Jeg hjelper deg gjerne med å vurdere hvilken behandling huden din trenger, samtidig hjelper jeg deg med å finne ut hvilke produkter som passer for din hud.​

Hos meg har vi vakker og rolig musikk, avslappende omgivelser og selvfølgelig et godt humør.

 

Ønsker alle mine kunder hjertelig velkommen hos meg!

185405671_183481340305155_85354071728959
bottom of page