top of page

Om klinikken

Kjære Kunde!

Mitt navn er Irina Vestre. Jeg er utdannet hudpleier med helsebakgrunn. Jeg har drevet med hudpleie siden 2002 og jobbet på forskjellige klinikker I Ukraina. I Norge jobbet jeg som spa-terapeut på Hjelmeland SPA hotell, Biologisk hudpleie klinikk.  For å utvide tjenesten tok jeg et kurs i vippeextensions. Vi har fått et moderne tannblekingssystem for å utføre tannbleking. 

Jeg velger å jobbe med kosmetikk, som inneholder aktive ingredienser og gir huden synlig effekt. Jeg har effektive behandlinger for alle hudtyper som bekjemper akne, pigmentforandringer og rynker. Kosmetiske merker som jeg jobber med er: Elixir, Holy Land og Academie. Alle inneholder dokumenterte ingredienser og antioksidanter som behandler huden på en delikat måte. Samtidig bruker jeg unike massasjeteknikker som strammer opp ansiktskonturer, styrker muskulatur/slapp hud, og til og med jevner ut rynker. 

Jeg hjelper deg gjerne med å vudere hvilken behandling huden din trenger, samtidig hjelper jeg deg med å finne ut hvilke produkter som passer for din hud.​

Hos meg har vi vakker og rolig musikk, avslappende omgivellser og selvføgelig et godt humør.

 

Ønsker alle mine kunder hjertelig velkommen hos meg!

I

185405671_183481340305155_85354071728959
bottom of page