top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFRARØD TERAPI MED RED LIGHT  660-850 Nm

Infrarødt Saunateppe er spesielt utviklet for å varme kroppen  med infrarød lys . Varmen kan lindre ømme muskler og ledd, rense kroppen gjennom svette, øke forbrenningen, forbedre hudkvaliteten, gi mer energi og dypere søvn, avspenning. 

Med denne behandlingen får du en dyp, avslappende og veldig behagelig varme med tynne infrarøde varmekabler. Vi pakker deg inn i et teppe, og du vil ligge i ca 30 min. Det anbefales å bruke saunateppet i 30-50 minutter

 

Helsefordeler av infrarød varme:

Smertelindring

 


Infrarød varme går dypt inn i muskler og ledd og øker blodsirkulasjonen i hele kroppen. Varme fungerer som naturlig smertestillende fordi kroppens smertereceptorer blokkeres i varme. Studier har vist gunstig effekt ved kroniske smertetilstander som for eksempel revmatisme og fibromyalgi.

Bedre hudkvalitet, fornyelse av hudceller.

 


Har du tørr, uren eller ubalansert hud? Ved å øke sirkulasjonen og avgifte kroppen, vil du merke en bedring i hudkvaliteten. Infrarød varme øker kollagenproduksjonen og elastisiteten i huden, og tilfører hudcellene oxygen. 

Bedre hjertehelse.

 

 

 


Flere studier viser at jevnlig bruk av infrarød varme kan virke positivt
på hjerte- og karsystemet, fordi man øker sirkulasjonen og trener
hjertemuskelen, uten belastning.

Styrket immunforsvar

 

 

 

 


Oppvarmingen av kroppen trigger immunsystemet til å jobbe. Hypertermi er et kjent begrep innenfor medisinen som betyr å indusere kunstig feber som igjen stimulerer immunsystemet til å jobbe.

Lettere til sinns og bedre søvn


Infrarød sauna gir en herlig følelse av velvære og avslapning. Det parasympatiske nervesystemet blir aktivert og endorfiner skilles ut. Du får mer energi, føler deg lettere til sinns og
stress reduseres. Mange opplever dypere søvn etter bruk.

Detox og slanking :

Hva er en detox kur? 

Detox kur er en metode for å rense kroppen ved å eliminere giftstoffer og avfallsstoffer . Det kan innebære å følge en spesifikk diet, drikke detox-te eller juice, og ta tilskudd. Målet er å forbedre helsen og øke energi nivået. 

 

Når du gjør en detox-kur begrenser man gjerne sukkerinntaket, drikker mer vann og spiser generelt sunnere, og med sunn mat og lavere kalori-inntak vil du kunne gå ned i vekt. Noe av vekttapet under en detox-kur kan også skje ved at væskeansamlinger i kroppen forsvinner, du mister vann og der igjennom vekt.

Algene, som brukes i behandlingen  inneholder høye konsentrasjon av ulike vitaminer i mineraler (magnesium, natrium, kollagen, kalsium, fosfor, jod),  antiinflamatoriske stoffer, som kan hjelpe å redusere stress, bidra til avspenning, bedre søvn. 

 

 

 

 

Hvordan utføres en detox program?

Vi smører alger på kroppen din og pakker deg inn i infrarød teppe. Behandlingstid med alger 20 min . 

 

Hvem ikke kan ta behandlingen?

 

ulike hudsykdommer:

jod allergi, eller skjoldbruksproblemer. 
diabetes;
problemer med hjertet, blodet eller blodårene;
implantater i beinene;
komplekse spinalpatologier (vertebrale dislokasjoner, brudd, intervertebral brokk);
Pacemaker;
tuberkulose;
Feber.

thumbnail (1).jpg
52962496472 (10).jpg
52962496472 (13).jpg
thumbnail (4).jpg
thumbnail (5).jpg
bottom of page