top of page

Hva er Powder brows?

Powderbrows er en ny teknikk hvor man oppnår et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading. Powderbrows går ut på å implantere mikropiksler så man oppnår et «pudret» finish.

Hvem passer Powder brows?

Powder brows er betegnelsen på semi-permanent makeup, der man pigmenterer farge ned i øverste hudlag og oppnår en naturlig farging av hele brynet. Powder brows er også kjent som Ombrebrows. - Passer for deg som ønsker å skape en skyggeleggingseffekt fremfor en hårstråeffekt. - Passer for alle som sminker øyebrynene sine og ønsker at de skal se mest mulig naturlig og fyldige ut, døgnet rundt.

Hvor lenge vil det holde?

Mellom 40-50% av fargen forsvinner i løpet av den første uken. Det er derfor vanlig med påfyll av farge etter 3-4 uker. Noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultatet.

 

Hvem kan ta Powder brows?

 

Du må være fylt 18 år for å få utført behandlingen.

Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene.

- Hepatitt(alle typer)

- Arrdannelser

- Eksem

- Herpes

- Gravid eller ammer

- Nikkel allergi

- Tar medisiner for høyt blodtrykk

- HIV/AIDS

- Solbrent i området som skal behandles

- Aktiv kreftsykdom

- Epilepsi

- Blødersykdommer

- Bakteriell dermatitt

- Bruker blodfortynnende medisiner, antibiotika, hormonmedikamenter eller cortison.

- Nylig utført syrebehandling for akne e.l med medisiner/behandlinger som gjør huden tynn og skjør Risikoen for infeksjon er øket hos personer som har diabetes, hudsykdommer og dårlig immunforsvar.

ETTER BEHANDLING:

Dagene etter behandlingen kan det oppstå hevelse, rødhet og blåmerker med ømhet og kløe rundt behandlingsområdene. Dette forsvinner I løpet av noen dager. De første 10 dagene etter Powder Brow-behandling skal huden ikke utsettes for:

- Sol

- Parfymerte produkter

- Badstue

- Svømming

- Hard trening

- Selvbruning

- Peelinger eller kosmetiske behandlinger.

Pris /Resultater:

Det anbefales påfyll etter 4 uker. Fargen vil delvis forsvinne  etter den første behandling, derfor anbefales det å ta påfyll. Returbesøk er inkludert i prisen. Tidspunkt diskuteres i salongen. 

bryn.png
121115.jpg
2144a069de686582a118a69a1514bbe9.jpg
bryn 1.jpg
image10-22.jpg
bottom of page